Spill

Spilltesting

Hva finner man her

Her finner du oversikt over spill som er testet og som helt eller delvis virker i bilens infotainment system.
Dersom dit favoritt spill ikke ligger i listen er det en av to mulige årsaker til dette. Enten er den ikke testet enda, og i såfall ønsker vi tilbakemelding på hvilken spill det gjelder, eller så er spillet testet men uten suksess.

Innlogging på Googles tjenester, eller spill som benytter google sin innlogging, virker dessverre ikke for øyeblikket. Dette grunnet manglende støtte for Google Play Services i bilens infotainmentsystem.

Forslag til andre spill som
ønskes testet kan registreres
HER

Spillene som er testet og funnet i orden kan lastes ned fra 

 HER
Angry Birds Classic Aim-and-shoot spill hvor man skal slå ut de grønne grisene som har forskanset seg i sine provisoriske borger.
Spillet inneholder krevende fysikkbasert gameplay og timer med meningsløs morro.
 
Battleheart Dette er ett rollespill helt uten reklame, mikrotransaksjoner og annet tull.
Flott grafikk og enkelt gameplay gjør dette til en sikker vinner.
Beach Buggy Blitz Utforsk solfylte strender, hemmelige grotter, ruiner og aktive vulkaner i dette klassiske racing spillet.
Beach Buggy Racing Kast deg ut i denne fartsglade og action fylte verden av off-road cart-racing.
Beach Buggy Racing 2 Race mot spillere over hele verden gjennom pyramider, slott voktet av drager, piratskip og utenomjordiske laboratorier.
Brawl Stars 3 mot 3 multiplayer battle royal spill.
Spill sammen med venner eller på egenhånd i ett bredt utvalg spillmodus som alle tar under 3 minutter.
Buddy Toss Trykk for å kaste vennen din opp i luften. Trykk igjen for å gi han enda mer høyde.
Hvor høyt får du kameraten din før han lander igjen?
Candy Crush Saga Bytt og kombiner godterier i et smakfullt hjernetrimeventyr for å ta deg videre til neste brett. Kjenn hvor søtt det smaker å vinne! Tenk kjapt og finn smarte trekk for å løse oppgavene!
Clash of Clans Bygg opp landsbyen din, bli med i en klan og konkurrer i episke klankriger!
Bartefine barbarer, ildspredende trollmenn og andre unike troppetyper venter på deg! Bli med til Clash-universet!
Cordy Cordy, den lille roboten, har som jobb å gi strøm til verden.
Hjelp Cordy å løpe, hoppe, klatre, dytte, dra, løfte, kaste, svinge, sprette og fly i dette 2,5D platform puzzle-spillet.
Cordy 2 I denne herlige oppfølgeren fortsetter du eventyret til Cordy i en ny verden med mange nye og utfordrende brett.
Crash Test Driver Trykk og hold for å kjøre, krasje, fly og lande. Hvor langt kommer du? Og hvor mange poeng får du totalt.
Destruction Car Jumping Prøv ditt beste i denne absurde sporten!
Trodde du  å kjøre en bil ned en rampe og hoppe var ekstremt? Tro igjen!
DuckTales: Remastered Denne klassiske platformeren bringer nytt liv i de gamle DuckTales spillene.
Med moderne grafikk og gameplay er dette en sikker vinner.
Flip Man! Kast deg ut i ett utfordrende turn-spill med en uventet vri.
Hopp, salto og andre stunts gjennomføres ved hjelp av alt fra klassisk tunrutstyr til motorsykler og andre kjøretøy!
GameStart Pixel Battle En mystisk skikkelse har sabotert spill ved å fjerne all morro og gjøre dem bortimot umulig å spille. GameStart-innbyggeren Alyse kommer til unnsetning for å komme til bunns i dette...
Hay Day Jordbruk har aldri vært verken lettere eller morsommere! Du kan dyrke hvete og mais, og avlingene overlever alltid, selv om det aldri regner. 
Hearthstone Samle kort og bygg eitt episke deck.
Kall på dine minions og kast magiske formler for å ta kontroll over den stadig skiftende slagmarken.
Mad Skills Motocross 2 Mad Skills Motocross 2 inneholder den mest avanserte motorsykkelfysikken av alle side-scrolling racing spill.
Spill alene, mot venner eller mot ukjente.
Major Mayhem 2 Mr Evil har sendt sine beste soldater for å forstyrre din romantiske getaway. Det er på tide å slå tilbake med all kraft!
2,5D platform spill med lekker grafikk og gameplay.
Pixel Dungeon Utforsk dubden ti lPixel Dungeon. Samle resurser og sloss mot ville monstre i dette 2D rollespillet i full retro stil.
PPSSPP PPSSPP er en emulator for Sony PSP spill.
Ragdoll Crash Test Dummy I dette fysikkbaserte arcade spillet er det om å gjøre å få din Crash Test Dummy til å fly så langt som mulig.
Rayman Adventures Den forheksede skogen er i trøbbel. De eldgamle eggene som holder liv i det hellige treet, er stjålet og spredt for alle vinder.
Hjelp Rayman med å redde dagen i dette 2d klassiske platformspillet.
RetroArch RetroArch er en pakke med emulatorer for flere eldre spillkonsoller som Nintendo 8-bit (NES), Super Nintendo (SNES), Sega, Atari, C64 osv.
Roblox Roblox er det ultimate virtuelle universet som lar deg bygge, dele opplevelser med venner og være akkurat den du måtte ønske.
Millioner av opplevelser venter deg i ett av utallige spill som er tilgjengelig.
Snes9x Emulator for Super Nintendo konsoll.
Steam Link Med Steam Link-appen kan du spille dataspill på din Android-enhet. Bare knytt en Bluetooth- eller Steam-kontroller til enheten din, koble til en datamaskin som kjører Steam, og sett i gang.
Stranger Things: The Game Klassisk top-down adventure spill med grafiske og gameplay-likheter med spill som The Legend Of Zelda: A Link to the Past.
Tetris Kjemp om å bli sistemann stående i TETRIS ROYALE for 100 spillere, ta en rask runde for å slå rekorden din, eller spill endeløse runder for å finslipe ferdighetene dine i TETRIS' enspillermoduser.
The  Spearman Drag-and-drop gameplay hvor målet er å kaste spyd på strekmenn før de klarer å ta deg ut. Med mange forskjellige motstandere er dette ett både enkelt og til tider krevende spill
Vector 2 Løp for livet i dette 2D side-scrolling action spillet.
Forsøk å komme deg ut av den hemmelige laben med livet i behold.
Xbox Game Pass Spill en rekke spill fra alle sjangre fra populære spill til kritikerroste uavhengige spill. Du har friheten til å spille de spillene du vil, og spille favoritter som du har savnet og vil spille på nytt, hvor og når du vil.