Apper

Hva finner man her

Her finner du oversikt over apper som er testet og som helt eller delvis virker i bilens infotainment system.
Dersom din favoritt app ikke ligger i listen er det en av to mulige årsaker til dette. Enten er den ikke testet enda, og i såfall ønsker vi tilbakemelding på hvilken app det gjelder, eller så er appen testet men uten suksess.

Innlogging på Googles tjenester, eller apper som benytter google sin innlogging, virker dessverre ikke for øyeblikket. Dette grunnet manglende støtte for Google Play Services i bilens infotainmentsystem.

Forslag til andre apper som
ønskes testet kan registreres
HER

Appene som er testet og funnet i orden kan lastes ned fra 

 Her!
Link til den offisielle Google Play Store siden:
Den offisielle Google Play Store siden er ikke lenger tilgjengelig.
A Better Routeplanner (ABRP) Navigasjonsløsning som tar høyde for de tekniske spesifikasjonene til bilen din og bruker disse dataene kombinert med værmelding til å beregne antall ladestopp og legger også disse inn i ruten på egnet plass.
Adobe Reader Trenger du å arbeide med dokumenter når du er på farten? Få Adobe Acrobat Reader-mobilappen, verdens mest betrodde PDF-visningsprogram. Lagre filene dine på nettet og les PDF-filer hvor som helst med denne ledende og kostnadsfrie PDF-leseren og filbehandleren.
Adressa Hold deg oppdatert med siste nytt fra Midt-Norge innen nyheter, sport, fotball, økonomi, kultur, reise, jobb og mye mer.
Ved å bruke vår app kan du også få pushvarsel når det skjer viktige hendelser.
Apple Music Fyll hverdagen med låter, album og artister som definerer deg. Få ubegrenset tilgang til millioner av låter, spillelister satt sammen av eksperter og eksklusivt innhold fra favorittartistene dine.
Audible Velkommen til Audible. Med verdens største utvalg av lydbøker, premium podcaster, originale lydshow, bokserier, tidsskrifter og mer, tilbyr vi lyttere førsteklasses lyd fremført av prisvinnende fortellere og skuespillere.
Bil og Henger "Bil og henger" fra Statens vegvesen gjør det enkelt å ha oversikten over kjøretøy og tilhengere registrert i Norge.
Brave Brave er en rask, sikker nettleser for Android med innebygd adblocker for tredjepartsannonser. Brave er lynrask, trygg og privat, slik at du ikke spores av annonser eller smittes av skadelig programvare og popup-vinduer.
BT eAvis Uansett hvor i verden du befinner deg er BTs papirutgave aldri lengre borte enn ditt Android nettbrett og aldri utsolgt. Avisen er tilgjengelig fra tidlig om morgenen norsk tid.
Charge Finder Finn ladestasjoner og få informasjon om ladehastighet, gjeldende priser, gratis ladere og tilgjengelighet i sanntid. Direkte laderstatus vises for alle store nettverk i Skandinavia og de fleste land i Europa.
Chess.com Nyt gratis ubegrensede spill og forbedre din sjakkrangering med flere enn 50,000 taktikkøvelser, interaktive leksjoner og videoer, og en mektig datamaskin som motstander. Lås opp din indre sjakkmester i dag!
DAB-Z DAB/DAB+ app med autostart funksjonalitet. 
Benytter bilens DAB antenne.
DevCheck Overvåk systemet ditt live og få utfyldende informasjon om enhetens CPU, GPU, RAM, camera, lagring, netverk, sensorer, operativsystem og mye mer.
Discord Uansett om det gjelder skolearbeid, gaming, et verdensomspennende kunstnettverk du er med i eller du bare vil henge med en håndfull venner, gjør Discord det enkelt å ha kontakt hver dag og henge sammen ofte.
EasyRing v3 EasyRing v3 er en oppdatert versjon av Easyring Wifi dorbell-appen. Appen virker med ringeklokker på batteri og kablet.
Få live video fra inngangspartiet ditt rett i appen.
EBOK.NO Med EBOK.NO er det enkelt å nyte ebøker og lydbøker – når du vil og hvor du vil! Du kan enten kjøpe en og en bok eller du kan velge å abonnere på strømmetjenesten EBOK.NO Premium.
ElbilAppen ElbilAppen er Norsk elbilforening sin mobilapp for ruteplanlegging.
Med Elbilforeningens ladekart kan du enkelt finne reiseruter og få forslag til ladestopp underveis for din elbil.
Elton Med Elton blir elbilhverdagen litt enklere. Vi hjelper deg med å finne veien til ladestasjonen som passer din bil. Legg inn hva slags bil du kjører, så hjelper vi deg med resten!
Fabel Fabel er den norske abonnementstjenesten for lydbøker med de mest populære forfatterne. Med Fabel kan du høre så mange lydbøker du vil, og lytte mens du gjør andre ting.
Facebook Messenger Vær sammen når som helst med vår gratis alt-i-ett-kommunikasjonsapp komplett med funksjoner for ubegrenset tekst, tale, videosamtaler og gruppevideochat.
Finn.no Med FINN-appen kan du boltre deg i eiendommer, biler, møbler, klær, jobber, motorsykler, båter, hester, snøfresere, mobiltelefoner og mye, mye mer!
Firefox Nettleser med innebygget sporingsbeskyttelse slått på som standard.
Førerkort Førerkort-appen gir deg tilgang til ditt digitale førerkort.
Du kan velge om du vil ha med ditt digitale eller ditt fysiske førerkort når du kjører.
Gboard Gboard har alt du liker ved Google-tastaturet – blant annet hastighet og pålitelighet, sveipeskriving, stemmestyrt skriving og håndskrift.
Geo Tracker GPS tracker som benytter enten google maps eller open maps.
Ta opp gps ruter av turene dine, analyser statistikk og del med dine venner.
Gogogate 2 Åpne garasjeporten din rett fra skjermen.
Appen er kompatibel med GoGoGate 2 enheter.
Google Maps Naviger raskere og enklere rundt i verden med Google Maps.
Få informasjon om GPS-navigasjon, trafikk og kollektivtransport i sanntid, og utforsk lokale nabolag, så du alltid vet hvor du bør spise, drikke og dra.
Gule Sider Den populære appen har forvandlet seg fra å være en digital telefonkatalog, som gir deg kontaktopplysninger om firmaer og personer til å bli et intuitivt og smart valg for dem som ønsker å oppdage nye opplevelser i nærheten.
HERE WeGo HERE WeGo er en gratis navigasjonsapp som veileder lokale og globale reisende både i kjente og ukjente strøk. Appen har nå et nytt, stilig design og tydeligere navigering som er enklere å bruke.
Home Assistant Den offisielle appen for Home Assistant.
Appen lar deg styre alle dine kompatible enheter.
Homey Få tilgang til Homey fra hvor som helst i verden.
Homey kobler sammen mer enn 50 000 smartenheter fra over 1000 produsenter. En Homey (Pro) enhet er nødvendig for å bruke appen.
Instagram Kom i kontakt med venner, del hva du holder på med, eller se siste nytt fra andre over hele verden. Utforsk fellesskapet vårt hvor du trygt kan være deg selv og dele alt fra hverdagslige øyeblikk til livets store begivenheter.
IPTV Smarters Mediespiller for IPTV kanaler.
Se live TV, Video-On-Demand, sport, serier, filmer og lytt til radio.
Støtter M3U URL og spillelister.
iSmartgate Access Åpne garasjeporten din rett fra skjermen.
Appen er kompatibel med iSmartgate enheter
iVoox Med iVoox kan du lytte. dele og laste ned alle dine favoritt podcaster og radioprogram.
Lytt hvor du vil og når du vil.
Legevakt-håndboken Legevakthåndboken er en praktisk håndbok som gir helsepersonell beslutningsstøtte og behandlingsråd på legevakt.
Line Line endrer måten folk kommuniserer på og minsker avstanden mellom familie, venner og kjære. Med stemme- og videosamtaler og meldingerkan du uttrykke deg akkurat slik som du ønsker.
Maps.me Raske, detaljerte og helt offline kart med navigasjon for hvert eneste veivalg – med tillit til av mer enn 140 millioner reisende over hele verden.
Marine Traffic Marine Traffic viser posisjonen til skip og yachter i nær sanntid. Tilbundet til det største nettverket av AIS mottakere, dekker denne appen de fleste større havner og skipsruter.
Microsoft Intune Company Portal Company Portal gir tilgang til firmaets programmer og ressurser fra nesten alle nettverk. Firmaet må allerede abonnerer på Microsoft Intune og IT-administratoren må konfigurere kontoen før du kan bruke dette programmet.
Microsoft SwiftKey Microsoft SwiftKey er det smarte tastaturet som lærer din skrivestil slik at du kan skrive raskere. Tilpass tastaturet for å sende emojier, GIFer og klistremerker.
Microsoft Teams Enten du arbeider med teammedlemmer på et prosjekt eller planlegger en helgeaktivitet med dine nærmeste, bidrar Microsoft Teams til å bringe mennesker sammen, slik at de kan få ting gjort.
myQ Med myQ smart access appen kan du åpne, lukke og sjekke status på din garasjeport, ytterdør, port eller myQ smartlys fra hvor som helst i verden.
MyTuner Radio Med myTuner Radio appen kan du hør på radio online fra hele verden på din Android-telefon eller tablett.
Navmii GPS World Navmii er en gratis, community-basert navigations- og trafik-app.
Appen kombinerer stemmeveiledning, aktuelle oplysninger om trafikken, lokale søk og interessante steder.
Norgeskart Friluftsliv Norgeskart friluftsliv har det du trenger for turer til fots, med sykkel, i båt eller på ski.  Inkluderer topografiske kart for, Norge, Svalbard, Jan Mayen og Sverige. 
 
Norgeskart Norgeskart-appen for Android tilbyr det mest detaljerte kartet av Norge. Norgeskart passer for både turister og byvandrere.
NRK Radio NRK Radio-appen lar deg enkelt lytte til alle NRKs podkaster, direktekanaler og opptak av radioprogrammer.
Hør våre anbefalte podkaster, bla gjennom kategoriene, eller finn det du vil høre ved å søke.
NRK TV Se hele NRKs store utvalg av serier, dokumentarer, underholdning, film, sport og nyheter. Det finnes også egne kategorier for barn og familie med innhold som alle vil like.
Opera Mini Opera Mini fokuserer på  hast ighet  og komfort, men er mer enn bare en nettleser! Den er lettkjørt og respekterer personvernet mens den lar deg surfe Internett raskere, selv på trege eller overbelastede nettverk.
PalTalk Kurer kjedsomhet og samtidig få nye venner. Kom i kontakt med fremmede med like interesser som deg selv.
Pent.no Hvem gir penest vær av yr og storm?
Værtjenesten pent.no sammenligner været fra yr.no og Storm.
Picniic Picniic er en familieplanlegger hvor hele familien kan dele kalender, gjøremålslister, filer, bilder, aktiviteter og merkedager.
Plex Mediespiller med mulighet for streaming fra egne filer (hjemmeserver) og mer enn 200 live TV kanaler.
Pluto TV Pluto TV er en strømmetjeneste som tilbyr et bredt utvalg av lineære og originale kanaler, serier og filmer i videotorg fra de store tv-kanalene, filmstudioene, produsentene og digitale medieselskapene.
Podcast Addict Podcast Addict er podcast-app nummer 1 til Android med mer enn 10M nedlastinger. Appen lar deg lytte til podcaster, radio, lydbøker, livestreams, youtube, soundcloud kanaler og RSS nyhets-feeder.
PodMe Ser du etter noen av Norges mest populære podkaster? Du finner dem hos PodMe.
Hos oss kan du oppdage podkaster med den beste underholdningen, masse spennende krim og sterke historier fra virkeligheten.
Romantic Fireplaces Hvis du liker peisen, se hvordan brannen beveger seg og høre hvordan det spraker, kan du nå laste den ned på mobilen din. Vi har valgt de vakreste og de mest romantiske peisene i verden, slik at du kan nyte dem når du vil.
Sesam Sesam Dette er en app for parkeringstjenesten Sesam Sesam.
Registrer din(e) bil(er) ved å legge inn bilnummer, epostadresse, mobilnummer og kredittkort. Etter registrering vil bommen åpnes automatisk når bilen kjører inn og ut av Sesam Sesam anlegg.
Shazam Shazam identifiserer hvilken som helst låt på sekunder. Oppdag artister, sangtekster, musikkvideoer og spillelister helt gratis.
SmartTube Next SmartTube Next er en avansert YouTube spiller med innebygget reklame og spoisor blokkering. Apper er laget for Android TV og fungerer derfor utmerket på større skjermer.
SOUND Beautifier °SOUND° Beautifier er en equalizer, bass-booster og volum-booster med mange innstillingsmuligheter og funksjoner.
Spotify Med Spotify har du tilgang til en verden av gratis musikk, spesiallagde spillelister, samt artister og podkaster du elsker. Oppdag ny musikk og podkaster, og lytt til favorittartistene og -albumene dine, eller lag en spilleliste med de nyeste låtene som passer til stemningen.
Steam Med den kostnadsfrie Steam-appen for Android, kan du delta i Steam-samfunnet uansett hvor du er. Prat med Steam-vennene dine, bla gjennom samfunnsgrupper og brukerprofiler, les de seneste spillnyhetene og hold deg oppdatert på uslåelige Steam-salg.
Storytel Velkommen til en uendelig verden av fantastiske lydbøker og e-bøker.
Storytel er et hjem for fengslende fortellinger.
Enten du lytter eller leser, hos oss finner du den rette fortellingen - når du vil og hvor du vil.
Sygic Sygic GPS-navigasjon og kart er verdens mest avanserte navigasjonsapp. Mange smarte navigasjonsfunksjoner, flotte 3D offline kart og et brukervennlig grensesnitt gir en eksepsjonell navigasjonsopplevelse.
Tapet Generer unike bakgrunner i høy kvalitet automatisk med denne appen.
TeamViewer Fjernstyr andre datamaskiner, smarttelefoner eller nettbrett underveis!
TeamViewer gir deg enkel, rask og sikker fjerntilgang, og brukes allerede på mer enn én milliard enheter verden over.
The Real Aquarium The Real Aquarium gir deg levende bakgrunnsbilde av karibiske fisker og koraller. I tillegg har dette levende bakgrunnsbildet bobler, lyseffekter og lyder!
Tibber Tibber er et uvanlig strømselskap som ikke tjener penger på strømforbruket ditt. I stedet gir vi deg en app proppfull av smart teknologi som kan hjelpe deg å redusere det. Det stemmer.
TIDAL I tillegg til premium, oppslukende lydopplevelser på vårt nye HIFI Plus -abonnement, kan du lære hvordan lytteatferden din legger opp for å støtte favorittartistene dine, og støtte kunstnere direkte som et resultat av streamingen din. 
Tik Tok Oppdag videoer, musikk og livestreams fra hele verden og lag dine egne med brukervennlige verktøy for å fange livet ditt.
TomTom Navigation Offline kart, online opplevelse. Spar data, kjør tryggere.
År med karterfaring og lidenskap samles i jevnlig oppdaterte offline kart for over 150 land for å gi deg en sømløs navigasjonsopplevelse.
Torque Se hva bilen din gjør i sanntid, få feilkoder, sensordata og mer!
Et diagnoseverktøy for OBD II som bruker en billig bluetooth ELM / OBD-adapter for å koble til bilens OBD2-motorstyringssystem
TuneIn Lytt til alle livenyhetene, sporten, musikken, podcastene og radioen du elsker, fra hele verden – alt i TuneIn-appen.
Tuya Smart Fjernstyr husholdningsapparater fra hvor som helst
Legg til og kontroller flere enheter samtidig med én app
Tydom Hjemmeautomatisering er endelig noe for deg. Med TYDOM-applikasjonen til Delta Dore styrer du ditt tilkoblede hjem.
Ulysse Speedometer Det ultimate GPS-verktøyet som ikke bare er et høypresisjons GPS Speedometer, som viser ikke bare gjeldende hastighet (analog eller digital), men som også inneholder mange andre spennende funksjoner.
USB Camera USB Camera lar deg koble til videoutstyr som webcamera, capture cards osv. via USB.
Appen har opptaksmuligheter og mulighet til å lagre stillbilder fra videostreamen.
UT.no Med UT-appen kan du blant annet:
- Se oppdaterte kart med merkede sommer- og vinterruter.
- Finne turisthytter og andre overnattingssteder.
- Søke etter steder, hytter og turer over hele landet.
Vivaldi En nettleser som tilpasser seg til deg, og ikke omvendt. Vivaldi-nettleseren kommer fullpakket med nyttige funksjoner som fanelinje i skrivebordsstil, innebygget reklameblokkering, sporingsbeskyttelse og privat oversettelse.
VG Med VG-appen får du mobiltilpassede forside og artikler. Og du kan være blant de første til å få med deg siste nytt ved å abonnere på nyhetsvarsler.
VLC VLC er en gratis, åpen kildekode, kryss-platform multimedieavspiller som støtter ett enormt utvalg lyd og video kodeker i tillegg til nettverks-streaming.
Waze-GPS Med Waze vet du alltid hva som skjer på veien. Du vet kanskje hva som går kjappest til vanlig, men Waze gir deg beskjed om kø, veiarbeid, politikontroller, ulykker og annet i sanntid. Hvis det er mye trafikk på veien, endrer Waze ruten automatisk for å spare tid.
Windy Enten du sporer en tropisk storm eller potensielt uvær, planlegger en tur, utfører din favoritt utendørssport, eller du bare trenger å vite om det kommer til å regne denne helgen, gir Windy deg den mest oppdaterte værmeldingen du kan ha.
WYZE Lag det ideelle smarthjemmet for deg og familien din, og kontroller deretter smartenhetene dine fra økosystemet vårt av rimelig høykvalitetsteknologi.
Yale Access Yale Access tilbyr deg hverdagsvennlighet og pålitelig sikkerhet for hele hjemmet ditt gjennom smarte sikkerhetsløsninger og Yale Access-appen.
Yandex Navigator Yandex Navigator hjelper sjåfører med å plotte den optimale ruten til destinasjonen. Appen tar trafikkork, ulykker, veiarbeid og andre veihendelser i betraktning når du plotter ruten din.
Yr Sveip deg gjennom en vakker og animert himmel og se hvordan været endrer seg time for time - samtidig som du får alle detaljene du trenger å vite.